На сайті https://www.avtoradosti.com.ua/ua/katalog-tovara/32553.html є широкий асортимент чохлів для сидінь з різних матеріалів і брендів. Щоб обрати потрібний, потрібно знати, яких видів вони бувають і який краще. Чохли потрібні для кожного авто, якщо ви зацікавлені у продовженні терміну його служби, бо рідна оббивка дуже швидко стирається і втрачає гарний зовнішній вигляд, а повністю перетягувати салон—це дуже дороге задоволення. Тому чохли—це альтернатива, з їхньою допомогою ви захистите сидіння від забруднень, плям, механічних пошкоджень та поганих запахів. Крім цього, дуже швидко можна зробити тюнінг салону, повністю змінивши його зовнішній вигляд.

Для того, щоб обрати чохли, потрібно зрозуміти, якою є ваша мета. Якщо чохли повинні максимально захищати сидіння, тоді обирайте класичний стиль. Звертайте увагу на щільність тканини та надійність швів. Щоб вони максимально підходили до розміру сидінь, краще обирати оригінальні моделі. Вони виготовляються конкретно під одну марку та модель автомобілю. Їх достатньо важко одягти самостійно, можливо для цього краще взяти допомогу професіонала, але за зовнішнім виглядом вони майже не відрізняються від заводської оббивки сидінь. Універсальні чохли підходять майже на будь-яке авто. Їх значно легше одягнути, ціна доступна, але зовнішній вигляд поступається модельним чохлам.

Для водіїв, які проводять в дорозі основну частину свого часу, дуже важливо, щоб в салоні було комфортно і нічого не викликало дискомфорту. Для правильної посадки за кермом і для того, щоб керування не викликало втоми, обирають анатомічні чохли, які повністю повторюють анатомію людини. Якщо не хочете повністю закривати оббивку, обирайте чохли з сітки, яка має багато шарів. Ні спека, ні холод вам не страшні, бо повітря з ними добре циркулює. Якщо ваш автомобіль має подушки безпеки, вважайте це при виборі чохлів. Для того, щоб чохли були довговічними, потрібно обирати для них надійні матеріали.

Найпопулярнішим зараз є матеріал під назвою екошкіра, бо він доступний, має гарну ціну, добре миється звичайною вологою серветкою, не пропускає вологи, довговічний, захищає від механічних пошкоджень. Трішки дорожчими будуть чохли з алькантари, вона схожа на замш. Це також надійний та довговічний матеріал, не пропускає вологи, але його треба мити спеціальними засобами. Звичайно, якщо є кошти, можна придбати чохли з натуральних матеріалів—це шкіра, хутро чи овчина, але їм потрібна періодична хімчистка, тому їх купують для автомобілів преміум класу. Найкращим буде обрати комбіновані чохли з декількох матеріалів, це дуже практично.

Добавить комментарий