Кожному водію Львова знайома проблема заторів на дорогах міста в літню спеку. Всидіти в нагрітому на сонці салоні автомобіля без ввімкнутого кондиціонера майже неможливо. Тому слід заздалегідь перевірити працездатність наявної охолоджувальної техніки чи провести її ремонт. Ремонт та заправка кондиціонерів Львів виконуються кваліфікованими майстрами компанії Ірен Автоцентр, які пройшли навчальний курс та одержали сертифікати якості.

Де краще всього замовити ремонт автомобільних кондиціонерів?

Для налаштування кліматичної автомобільної техніки потрібно звертатися в компанію Ірен Автоцентр. Вона спеціалізується на обслуговуванні кондиціонерів для всіх видів легкових, вантажних, вантажопасажирських транспортних засобів, мікроавтобусів. Сервіс давно працює на ринку, надаючи якісні послуги по ремонту, заправці кондиціонерів у Львові.

Переваги ремонту автомобільного кліматичного обладнання в спеціалізованій компанії

В компанії Ірен Автоцентр можна замовити якісні та надійні послуги по ремонту, заправці кондиціонерів.
Сервіс виділяється:
• оперативністю виконання послуг;
• якістю та гарантією;
• економічністю;
• тривалістю експлуатаційного терміну;
• невисокими цінами.

Як правильно користуватися автокондиціонером?

Багато власників автомобілів з кліматичною системою недостатньо обізнані з особливостями експлуатації цієї техніки. У зв’язку з цим, вони роблять прикрі помилки, які згодом обертаються додатковими витратами на ремонт, якого можна було уникнути.

Прості поради про те, як користуватися автокондиціонером

1. Якщо машина нагрілася на сонці, і в салоні – нестерпна температура, не слід одразу вмикати кондиціонер. Провітріть салон протягом 3-5 хвилин, відкривши двері, скло. Лише після того, як температура в салоні зрівняється із зовнішньою, можна включати кондиціонер. Це дозволить уникнути роботу агрегату на межі потужності.
2. Не включайте одразу охолодження салону на максимум, це шкідливо для техніки і для вашого організму. Різниця температур усередині салону та ззовні не повинна перевищувати 5-7°С.
3. Неприпустима експлуатація автокондиціонера при відкритих вікнах та люку вверху. Перед початком спекотного сезону потрібно переконатися в герметичності віконних ущільнень.
4. Коли машина стоїть у гаражі зимою, необхідно раз на місяць вмикати кондиціонер на 10-15 хвилин. Це потрібно для прокачування системи, що перешкоджає її пересиханню.
5. Якщо автомобіль оснащений системою клімат-контролю, можна встановити режим “авто”, і більше не турбуватися ні про що. Система все зробить сама.
6. Також потрібно час від часу витирати поверхню радіатора кондиціонера від пиляки.
Ці нескладні поради збережуть діяльність вашого автомобільного кондиціонеру.

Добавить комментарий