Запчастини та аксесуари до машин марки Skoda (https://master.shop/skoda)

Чеський бренд Skoda займається виробництвом автомобілів різного типу майже 100 років. За обсягом продажу в Україні перше місце посідає сімейна модель С-класу Octavia. Друге місце за Kamiq, третє – за машиною Fabia. Українці охоче купують автомобілі цього бренду з кількох причин:
· машини знаходяться у доступному ціновому сегменті;
· економічно споживають паливо;
· підходять під різні умови експлуатації;
· гарантують безпеку руху.

Усі моделі відрізняються надійністю, але жоден автовласник не застрахований від поломки Шкоди. Причини виникнення несправності можуть бути різні – природне зношування деталей, надмірні навантаження, несвоєчасне обслуговування, неправильний ремонт, встановлення контрафактних запчастин.

Купити оригінальні деталі для автомобіля Skoda можна в інтернет-магазині Master Service. Компанія пропонує великий асортимент комплектуючих для різних вузлових груп будь-якої моделі. Здійснює передпродажний контроль якості деталей, щоб клієнт не отримав контрафакт чи аналог оригінальної запчастини.

Також у будь-якому фірмовому СТО компанії Master Service ви можете замінити олію та фільтри, перевірити роботу двигуна Skoda та замовити капітальний ремонт.

Товари для автомобіля марки Toyota (https://master.shop/toyota)

Автоконцерн Toyota спеціалізується на виробництві легкових автомобілів, а також вантажівок та автобусів. Працює на українському ринку із 90-х років. Особливо часто купують такі моделі – Corolla, Camry, Land Cruiser Prado, RAV4. Вони виглядають представницько і гарантують комфортну їзду навіть поганими дорогами.

За обсягами продажу та обсягами виробництва основним конкурентом автоконцерну у світі є Volkswagen. В Україні попит на машини обох компаній зберігається приблизно на однаковому рівні.

Незважаючи на свою надійність, авто Toyota, як і будь-який інший транспортний засіб, може вийти з ладу. Якщо автовласник зіткнувся з такою проблемою, потрібно віддати машину на ремонт компетентним фахівцям. До них входять майстри СТО, відкритих у різних містах країни під брендом «Master Service» (https://master.shop/).

Компанія не тільки обслуговує та ремонтує авто марки Toyota, але й продає оригінальні деталі для будь-якої моделі цього бренду. Автовласники знайдуть потрібні комплектуючі для будь-якої вузлової групи.

Якщо виникнуть труднощі з вибором, менеджери Master Service сприятимуть.

Добавить комментарий