Міняти шини потрібно не тільки в залежності від сезону, але й тоді, коли вони зношуються. При цьому вартість нового комплекта завжди вражає автолюбителя – і це не такі емоції, які хотілося б відчувати на постійній основі. Але є варіант, який допоможе заощадити гроші і при цьому не хвилюватися про безпеку та характеристики авто. Це – бу шини з Європи, які можна придбати в інтернет-магазині. Водій може вибрати як літню, так і зимову гуму для своєї машини.

Що треба знати про європейські шини, які були у використанні

Є кілька причин, чому саме це добра купівля:

  • покупцю пропонують майже не зношені шини, наприклад, такі, які змінили під час планового технічного огляду відповідно до вимог законодавства. Кріс того, європейські водії, якщо було пошкоджено одну шину, міняють весь комплект, навіть майже новий;
  • висока якість – це пов’язано з тим, що європейці дуже відповідально ставляться до питань безпеки, тож вимоги до гуми в них досить великі, це стосується як технологічного, так і екологічного аспекту;
  • доступна вартість – оскільки шини все ж не нові, водій має можливість купити річ високого класу за ціною, яку він може собі дозволити. Для багатьох це важлива перевага.

Для того, щоб отримати всі ці переваги, треба відповідально підійти до вибору продавця, оскільки перш, ніж шини потраплять у продаж, вони повинні пройти ретельну перевірку за трьома критеріями – якість, безпека та рівень зношування. Незважаючи на те, що в Україні вимогі не такі високі, як у Європі, “лису” гуму хороший продавець не пропонуватиме ніколи.

Особливості придбання європейських шин

Перш за все треба розуміти, що найчастіше для неєвропейських країн автомобільні шини виробляються за дещо іншими нормами, тож навіть аналогічні вироби, але ті, які придбано безпосередньо в Європі, будуть вищими за якістю. Це дуже приємний момент.

Є й те, на що треба звертати увагу – зазвичай у Європі зима більш м’яка, ніж в Україні, тож краще буде запитати в консультанта, чи підійде конкретна зимова гума для української зими. Це теж обов’язково перевіряється, але уточнення зайвими не будуть.

Замовлення в інтернет-магазині – це дуже зручно, оскільки воно дозволяє водіям з будь-якого куточку України розраховувати на якісні шини, до того ж доступні за ціною.

Де придбати екологічні шини ?

Магазин “Євроколесо”, Київ, вул. Саперно-Слобідська, 8, телефони: +38 (067) 1994949, (093) 1994949, (099) 1994949, e-mail: sales@eurokoleso.com.ua; https://eurokoleso.com.ua/

Добавить комментарий