Залізничний транспорт не втрачає популярності. По більшості напрямків подорож електричкою, поїздом далекого прямування обходиться дешевше, ніж автобусом або автомобілем. Отже стає актуальним питання познайомитись з розкладом руху потягів Укрзалізниці і придбати квиток. Розглянемо його докладніше.

Алгоритм придбання квитка

Якщо вам потрібна Укрзалізниця квитки, то зробіть покупку на сайті proizd.ua. Процес максимально простий та зрозумілий. Можна висловити у вигляді наступних етапів:
1. Виберіть дату та напрямок;
2. Ознайомтеся з виданими у списку варіантами подорожі, виберіть найкращий варіант;
3. Натисніть бронювати, перейдіть до процедури оплати квитка;
4. Позначте кількість пасажирів, введіть дані паспорта у запропоновану форму, перевірте паспортні дані для виключення проблем із посадкою;
5. Проведіть оплату банківською карткою або електронною платіжною системою, зачекайте на підтвердження оплати;
6. Перевірте дані в електронному квитку, який надходить на електронну пошту.

Користування електронним квитком

Під час прибуття на залізничний вокзал необхідно відкрити електронний квиток. У разі електричок потрібно відсканувати код у спеціальному терміналі, після чого можна проходити на посадку. У разі поїзда далекого прямування слід показати квиток провіднику. Людина перевірить дані, більше ніяких складнощів.

Чому варто купувати електронні квитки

З переваг купівлі квитків на нашому сайті слід виділити:
– представлені актуальні відомості про наявні маршрути та вільні місця;
– процедура придбання квитка займає не більше п’яти хвилин, економія часу і сил, при купівлі квитка у фізичній касі потрібно витратити не менше години, є можливість потрапити в чергу;
– класичний інтерфейс платформи, ні в кого не повинно виникнути труднощів із покупкою;
– оптимізація системи, глюки із процедурою оформлення квитка або його оплатою практично повністю виключені.

Рекомендації

Місце за вибраним напрямком бронюється на півгодини. За цей проміжок часу необхідно встигнути здійснити оплату квитка. В іншому випадку місце стає вільним і його мають можливість придбати інші люди. Здійснювати покупку квитків на потяги далекого прямування оптимально за п’ять днів. У такому разі точно будуть вільні місця у поїзді. Якщо хочете мати вибір місця, то покупку варто робити за щонайменше десять днів.

За допомогою proizd.ua вже куплено 8215898 квитків !

Добавить комментарий