Квартирний переїзд у Києві – це відповідальний і непростий процес, навіть якщо звернутися до професіоналів (квартирный переезд в Киеве https://vivatrans.com.ua/organizatsiya-pereezdov/kvartirnyj-pereezd.html ). Максимально цей процес можна спростити, якщо додати до цього заходу трохи чарівництва, після чого побачите, наскільки простіше піде процес підготовки і безпосередньо переїзду. А диво можна додати за допомогою різних ритуалів і прикмет, які налічується досить велика кількість. Розглянемо з вами основні з них.

Приметы до переезда

Якщо ви назавжди їдете зі старої квартири або будинку, то обов’язково потрібно буде попрощатися зі старим житлом. Адже в ньому проходило десятки різних подій: сумних, радісних, хвилюючих, які обов’язково залишаться у вас в пам’яті. Обов’язково потрібно не тільки подумки попрощатися, але ще і залишити квартиру чистою, прибрати мотлох, сміття, мішки і підмести.

Прекрасним ритуалом прощання буде приготувати якусь страву, які потрібно з’їсти з усіма домочадцями. Це свого роду перехід в нове життя, покидаючи стару квартиру. Залишки пирога не варто забирати з собою на нову квартиру – погана прикмета. Якщо доведеться знову повертатися на квартиру – не гарна прикмета, тому постарайтеся відразу нічого не забути.

Коли все винесуть з квартири, зайдіть і попрощайтеся з нею. Не зайвим буде подякувати квартирі, що дарувала комфорт і захист, а також за все хороше, що тут було. Якщо у вас був віник на квартирі, заберіть його – ви забираєте будинкового захисника.

Когда оптимально переезжать?

В цілому, якоїсь догми немає, але бажано переїжджати в певний час:

  • ідеально, якщо переїзд запланувати на ранок – чим раніше, тим простіше перейде переїзд;
  • прекрасним часом вважається саме субота,
  • якщо пішов сніг або дощ – це до простої дорозі під час перевезення;
  • не потрібно шити, прати і мити голову в день переїзду.

Адаптуватися на новому місці допомагає встановлена ​​дата новосілля.

Приметы в новой квартире

Спочатку обов’язково впустіть кота, якщо він є. Це справжній захисник для будь-якого будинку, після чого потрібно кинути кілька монеток через поріг – це гарантує достаток грошей. Провівши ці прості процедури, ви зможете заносити техніку і меблі, а до цього не варто впускати вантажників. Хорошим способом подружитися з новим житлом є ходіння з коханими пахощами, з яким потрібно ходити протягом 10-15 хвилин по кімнатах. Бажано повісити в новій квартирі підкову кінцями вгору над вхідними дверима – це тільки позитивно впливатиме на ваше благополуччя і стан.

Якщо дотримуватися цих простих правил, тоді ви зможете зробити переїзд в Києві максимально простим, комфортним і навіть захоплюючим. Але пам’ятайте, що перевезенням вантажу повинні займатися професіонали!

Добавить комментарий