I-SEE GPS трекер – це спеціалізоване обладнання, призначене для запобігання угону або пошкодженню автомобіля. Встановивши таку систему, ви завжди будете знати те, що відбувається з вашим транспортним засобом у режимі реального часу.

Конструкційні особливості

Система I-SEE трекер включає два пристрої. Придбати їх можна окремо або у комплекті.

Перший компонент є GPS-маяк, суть роботи якого задоволена проста:

  • Періодична сигналізація.
  • Фіксація розташування.
  • Надсилання даних на сервер.

Побачити надіслані пристроєм дані можна за допомогою спеціальної програми, яка встановлюється на смартфон. Стандартний режим роботи маяка передбачає подачу сигналу щодня. Якщо активувати режим тривоги, девайс функціонуватиме без перерв, щоб власник автомобіля зміг відстежити його місцезнаходження в режимі реального часу. Зовні GPS-маяк I-SEE нічим не примітний. По суті, це проста чорна коробочка з наклейкою та отвором із внутрішньою кнопкою активації.

Другий пристрій – трекер, який потрібно підключати до OBD-роз’єму автомобіля. Він не має власного джерела електроживлення, енергію він отримує з OBD-роз’єму, що дозволяє додатково контролювати напругу в бортовій мережі автомобіля. Цей трекер безперервно працює під час руху автомобіля та може подавати сигнал, якщо спрацює акселерометр після удару по автомобілю.

Як працює система?

Трекер I-SEE встановлюється в OBD-роз’єм та функціонує постійно. Він надсилає дані та місцезнаходження на сервер компанії. Періодичність виходу зв’язок – три хвилини.

Якщо автомобіль зазнає ударів (наприклад, злодій розбиває вікно або штовхає по колесу, щоб перевірити наявність сигнальної системи), трекер перемикається на тривожний режим і відправляє дзвінок на смартфон власника транспортного засобу.

Якщо викрадачеві вдалося проникнути в авто та виявити трекер, він швидше за все викине пристрій. У такому разі також спрацює сигнал тривоги, оскільки система не вийшла на зв’язок. Сервер відправить дзвінок на смартфон власника авто. Навіть якщо викрадач вирішить обдурити систему і підключить трекер до іншого джерела живлення, коротка втрата зв’язку все одно спричинить перемикання в режим тривоги.

Можливо, автомобіль таки викрали. У такій ситуації допомагає захований у салоні GPS-маяк. Він активізується у встановлений час, прийме сигнал тривоги та увімкне режим постійної роботи. Це допоможе поліції швидко відстежити автомобіль. Важливо, щоб злочинці не змогли знайти девайс.

 

Добавить комментарий